نوع غذاي مصرفي پرنده، روش استخراج و نوع چربي روي ترکيبات روغن شترمرغ تاثيرگذار است. بصورت متوسط 98 تا 99 درصد روغن را اسيدهاي چرب تشکيل مي دهد شامل:
اوليک اسيد(41 تا 46 درصد) يک امگا 9 و يک اسيد غيراشباع است که باعث کاهش کلسترول و فشار خون مي شود، حساسيت انسولين را بهبود مي بخشد و ميزان نفوذپذيري پوست را افزايش مي دهد.
لينوليک اسيد(22 تا 23 درصد) يک امگا 6 و چربي غير اشباع است و باعث کاهش خال هاي تيره ناشي از قرار گرفتن پوست در معرض آفتاب مي شود؛ اما مصرف زياد آن مي تواند منجر به چاقي يا ايجاد سرطان شود.
پالماتيک اسيد( تا 20 درصد) يک چربي اشباع است که به سلامت پوست کمک مي کند اما داراي عوارض چاقي و ديابت نيز مي باشد.
آلفا لينوليک اسيد(0 تا 20 درصد) يک امگا 3 و چربي غيراشباع است که به کاهش خال هاي تيره پوست ناشي از قرارگرفتن در معرض آفتاب کمک مي کند، از چاقي جلوگيري مي کند و خطر سرطان را کاهش مي دهد.
استريک اسيد(0 تا 10 درصد) يک اسيد چربي اشباع است که به مرطوب نگه داشتن پوست کمک مي کند. همچنين سطح کلسترول خوب را افزايش و سطح کلسترول بد را کاهش مي دهد.
.
ساير خواص روغن شترمرغ را در لينک زير بخوانيد:
خواص علمي روغن شترمرغ و مضرات آن براي برخي افراد
فواید خیار برای پوست و مو طبق تحقیقات جدید+ روش استفاده درست
7 ماده غذایی که خطر آلزایمر را کاهش می دهند (تحقیقات جدید)
20 غذایی که حتما باید در رژیم غذایی بارداری خود بگنجانید (تحقیقات جدید)
خواص و عوارض زردچوبه، طرز مصرف اصولی و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)
خواص علمی روغن شترمرغ و مضرات آن برای برخی افراد (تحقیقات جدید)
کمبود ویتامین ب ، عوارض، آزمایش آن و درمان با منابع غنی غذایی (تحقیقات جدید)
مي ,روغن ,شترمرغ ,چربي ,اسيد ,پوست ,درصد يک ,روغن شترمرغ ,مي کند ,است که ,مي دهد
درباره این سایت